Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Dizi yorumlarım vol 1: Game of Thrones

Image and video hosting by TinyPic ----------------------------------------------------------------------------------------- Bugünkü dizi yorumum Game of thrones olacak sizlere. Dizinin reklamını cogu kez görmüştüm aslında. Ama iş güç derken bir türlü izlemeye fırsat olmadı. Bir de bitmeyen dizileri beklemeyi pek sevdigimi söyleyemem. Ama büyük bir fantastik dizi tutkunuyum ve arkadaslarımın önerisiyle diziye basladım. İlk 10 bölüme kadar kimin ne oldugunu kestirebilmek zor. Cünkü dizide bir cok krallık, lordluk vs var. Ama ikinci sezonda oldukca sarıyor diyebilirim . Maliyetinin fazla oldugunu düsündügüm bir dizi, cok ugrasılmıs gayette basarılı. Tabi 3. sezonda bazı sevdigim karakterlerin öldürülmesi üzdü beni sonucta hep iyi olanlar kazanmıyor. Hele sonradan kral olan robert cok acımasız. Rolunu cok iyi yapıyor harbiden cocuga gıcık oluyorsunuz izleyince. Onun dısında orada bir ejderha annesi var cok sirindir kendisi rolunude basarılı yapan bir bayan... Bir cok karakter var aslında kimin iyi oldugunu kestirebilmek de cok zor. zamanla anlıyorsunuz. Olay kısacası taht oyunları mutlaka izlemenizi tavsiye ederim . sevgiler.

4 yorum :

  1. Such a nice post.^^
    I like your blog. Maybe follow each other on bloglovin?
    let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ofcourse Vanessa, i am photographer you can follow my photo workings. soon i will start to publish english posts too. After it you can follow my trip writings too ^^ i'll follow your blog, have a nice day.

      Sil
  2. kesinlikle büyük emekler var bu dizide
    severek izliyorum ben de ama isimler falan çok karışıyor
    khaleesi çok seviyorum ya nasıl güzeel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o problem bende de var malesef :) ama 2 sezon sonlarına dogru artık iyice oturuyor isimler. En zoruda dizinin gelecek sezonu icin 1 yıl beklemek zorunda olmak :(

      Sil